Rozvážíme pro vás již od roku 2006
Upečení vůbec první Paňárovy pizzy předcházel osudový výlet za oceán. Zkušenost z New Yorku nám ukázala, že pizza se dá dělat poctivě, chutně a rychle.
Po první pobočce v Ostravě-Dubině následovala první franšíza v Opavě. V roce 2023 máme více než 40 franšíz po celé České republice.
A naši zákazníci ho milují taky! Od počátku používáme při pečení pizzy výhradně kvalitní český eidam, nejoblíbenější sýr v České republice.
Paňárova pizza a eidam prostě patří k sobě. Nebo spíše na sebe!
Eidamem to jen začíná. Všechna naše jídla vyrábíme z čerstvých surovin od lokálních dodavatelů.
U nás si vždy pochutnáte na českých sýrech, uzeninách, zelenině i pečivu.
Za všemi našimi produkty stojí šikovné ruce našich zaměstnanců. Krom pizzy naši kuchaři ručně vyrábějí třeba i špecle, které patří mezi nejoblíbenější produkty. Poctivě i šetrně pečujeme také o pivo v našich Hasičárnách.
Spolu s celorepublikovou sítí rozvozu provozujeme také restaurace. Příkladem jsou Radegastovny Olomouc, Bruntál a hlavně pak unikátní koncept restaurací Hasičárna pubs kde se snoubí poctivé jídlo s dokonalým pivem. Prostě kvalitní a moderní gastronomie, originální česká pizza a k tomu správně ošetřené a načepované pivo.